Waar 'Huis van Muis' de mosterd haalde ...

Hoi, ik ben Els, trotse moeder van Robin en Lieven: 2 lieve, speelse jongens.
Zoals elke mama heb ik graag dat de kinderen mooi gekleed zijn. En nog belangrijker: dat ze degelijke schoenen dragen. Hun voeten moeten voldoende steun krijgen, want ze zijn tenslotte nog in volle ontwikkeling.
Je hoort het vaak zeggen: "Slechte schoenen leiden tot slechte voeten".

Wanneer ik schoenen voor de kinderen kocht, kwam ik vaak gefrustreerd thuis. Vanaf het moment dat mijn jongens drie jaar waren, kostten hun schoenen soms meer dan de mijne. Op zich niet zo erg, alleen groeiden ze er snel uit en droegen ze de schoenen maar één jaar.
Iets waar ik niet veel aan kon doen, want dan maar goedkope (en mindere kwalitatieve) schoenen aan mijn kinderen geven, was geen optie!

Voor kinderkleding bestond er al wel een oplossing: outletwinkels die goede prijzen en kwaliteit combineren. Maar voor kinderschoenen bleef ik op mijn honger zitten.
Zo groeide de idee om zelf een outlet te starten in kinderschoenen.

Ik contacteerde verschillende winkels met kwaliteitsmerken en kocht hun overstock van recente collecties. Zo had ik wat ik wilde: kwalitatieve kinderschoenen voor een zeer schappelijke prijs.
Dat het dan even achterop hinkt, vind ik niet erg. Er is op die tijd nauwelijks een verschil in schoenen; misschien hier en daar een kleurtje of bloemetje dat anders is, maar dan houdt het op.

Naast de schoenen, de plaats: onze huisgarage bouwde ik om tot een soort winkel. Zo kon ik lage prijzen blijven behouden voor kwaliteitsschoenen.
En voilà. Huis van Muis was geboren!


Els
 
 

Alle schoenen en laarzen aan 40€

Kwaliteitsschoenen aan een scherpe prijs - Winkel open wanneer het ú past