Acties

Outlet betekent kortingen van -40% tot -60% op de originele winkelprijs. Maar wij gaan nog een stap verder… 

Leuker met z’n twee

Kom met een vriend(in), die nog nooit eerder naar Schoenhuis van Muis kwam en krijg 5% extra korting op jullie totaal aankoop.

Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

 

Najaarscollectie

Nieuw schooljaar, nieuwe schoenen…
Vanaf 21 augustus kan je de najaarscollectie ter plekke bekijken.  Op afspraak of tijdens de openingsuren.

 

 

Nieuws & Weetjes

Vind hier interessante info over ons aanbod,
speciale promoties, laatste nieuwtjes…

2de paar kinderschoenen aan halve prijs!*

2de paar kinderschoenen aan halve prijs!*

Kom langs op 1/5 van 10-17u zonder afspraak. Liever op afspraak? Dat is mogelijk van 26/4 t.e.m. 30 april via 0499/999 379 of info@schoenhuisvanmuis.beOok geldig op online aankoop - ga naar https://schoenhuisvanmuis.be/openingsuren-contact/ (*korting geldig op het...

Lees meer
Beperkte openingsdagen, maar steeds welkom op afspraak!

Beperkte openingsdagen, maar steeds welkom op afspraak!

Tijdens de coronaperiode is de winkel beperkt open (zie openingsuren en contact). Als je wil langskomen, kan dit steeds op afspraak. Op elk moment dat het voor jou past! Op die manier kunnen we het weer een stukje veiliger houden voor iedereen.

Lees meer
winterpromotie

winterpromotie

Tot en met 31/12/20 betaal je voor een paar kinderschoenen of laarzen slechts 40€. De winkel is open op afspraak.Bel 0499/999 379 of mail info@schoenhuisvanmuis.beBekijk de collectie al even op de website

Lees meer
Comfort in retrostijl

Comfort in retrostijl

Ken je ze nog? De LP's? Nu weer terug van weggeweest. Dit retroschoentje met leuke print zit zo comfortabel als een pantoffel, ideaal om eens af te wisselen als het warm is of om thuis gezellig te spelen.

Lees meer
Sandaaltjestijd!

Sandaaltjestijd!

Genieten van het zomerse weer wordt nog leuker met een luchtig sandaaltje. Voor dit elegant model met kersjes van JFF betaal je in de winkel al gauw 85€. Bij Schoenhuis van Muis heb je ze al aan 53€.

Lees meer
Vanaf 11 mei terug open op afspraak

Vanaf 11 mei terug open op afspraak

Als alles verloopt zoals het moet, kan je vanaf 11 mei weer bij Schoenhuis van Muis terecht. Weliswaar enkel op afspraak om ieders veiligheid te garanderen. Benieuwd wat we te bieden hebben? Snuister gerust door de zomercollectie via de webpagina.

Lees meer
Press Pause

Press Pause

In de hele 'corona-heisa' vind je misschien wel de tijd voor jezelf en je familie waar je zolang op hoopte. Niet alleen kommer en kwel, maar even quality time. Hét moment om die pauzeknop even in te drukken, al dan niet verplicht. Geniet van de kleine momentjes, van...

Lees meer

Nieuwsbrief

Interesse in lopende acties of andere nieuwtjes?
Laat het ons weten of volg ons via facebook.