Acties

Outlet betekent kortingen van -40% tot -60% op de originele winkelprijs. Maar wij gaan nog een stap verder… 

Leuker met z’n twee

Kom met een vriend(in), die nog nooit eerder naar Schoenhuis van Muis kwam en krijg 5% extra korting op jullie totaal aankoop.

Dit aanbod is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

 

Nieuws & Weetjes

Vind hier interessante info over ons aanbod,
speciale promoties, laatste nieuwtjes…

Comfort in retrostijl

Comfort in retrostijl

Ken je ze nog? De LP's? Nu weer terug van weggeweest. Dit retroschoentje met leuke print zit zo comfortabel als een pantoffel, ideaal om eens af te wisselen als het warm is of om thuis gezellig te spelen.

Lees meer
Sandaaltjestijd!

Sandaaltjestijd!

Genieten van het zomerse weer wordt nog leuker met een luchtig sandaaltje. Voor dit elegant model met kersjes van JFF betaal je in de winkel al gauw 85€. Bij Schoenhuis van Muis heb je ze al aan 53€.

Lees meer
Vanaf 11 mei terug open op afspraak

Vanaf 11 mei terug open op afspraak

Als alles verloopt zoals het moet, kan je vanaf 11 mei weer bij Schoenhuis van Muis terecht. Weliswaar enkel op afspraak om ieders veiligheid te garanderen. Benieuwd wat we te bieden hebben? Snuister gerust door de zomercollectie via de webpagina.

Lees meer
Press Pause

Press Pause

In de hele 'corona-heisa' vind je misschien wel de tijd voor jezelf en je familie waar je zolang op hoopte. Niet alleen kommer en kwel, maar even quality time. Hét moment om die pauzeknop even in te drukken, al dan niet verplicht. Geniet van de kleine momentjes, van...

Lees meer
Opendeurdagen

Opendeurdagen

Op 15 en 16 februari gaat de voorjaarscollectie van start. Communieschoenen, een toffe sneaker of een elegante ballerina.... Je vindt het allemaal bij ons!

Lees meer
Winter Break

Winter Break

Even ertussen uit! Vanaf 15 februari starten we terug met de voorjaarcollectie. Tot dan! Els

Lees meer

Vier keer de aarde rond

Tijdens het hele leven lopen we gemiddeld 180.000 kilometer. Klinkt veel? Dat is het ook! Die 180.000 kilometer komt namelijk overeen met vier keer een rondje om de aarde. Omdat je zoveel loopt, moet je kritisch zijn op de schoenen die je koopt. En dat geldt zeker...

Lees meer
Voordeel

Voordeel

Voor deze bottine van Momino betaal je in de winkel 124€. Bij Schoenhuis van Muis krijg je hem al voor 74€. Voordeel: 50€

Lees meer

Nieuwsbrief

Interesse in lopende acties of andere nieuwtjes?
Laat het ons weten of volg ons via facebook.