Over Schoenhuis van Muis

Mijn verhaal begon meer dan 13 jaar geleden…

Het begon als een zoektocht naar degelijke en betaalbare schoenen voor mijn 2 kinderen. Degelijke en betaalbare schoenen, blijkbaar een moeilijke combinatie…

Frustratie is vaak de bron van creatieve ideeën, ook bij mij.
Daarom begon ik zelf een outletwinkel in kinderschoenen, hier vond ik mijn ding: degelijke schoenen aan een schappelijke prijs. Ik contacteerde verschillende winkels en kocht overstocks van recente collecties. Dat het even achterop hinkt vind ik niet erg, een bloemetje of een kleur die een beetje anders is, merkt niemand.
Ondertussen zijn mijn kinderen maatje 36 ontgroeid en is mijn uit de hand gelopen hobby een passie geworden.

Hoe fijn is het om een kind vol enthousiasme te zien opgaan in het passen van nieuwe schoenen? Of om een kind op een rustige, speelse manier toch zin te doen krijgen om die schoen te passen? (In de speelhoek is het toch veel leuker?!)
En ouders advies geven, zonder hen het gevoel te geven dat ze iets móeten kopen.
De grootste voldoening in mijn job krijg ik als ik een mama hoor zeggen dat ze weer flink wat bespaard heeft en haar dochter of zoon fier met een schoendoos naar buiten loopt.

Els

Tevreden klanten

We zijn weer klaar voor het nieuwe schooljaar met mooie schoentjes!

Vanessa Vandamme

Al drie keer in de winkel geweest, al drie keer heel vriendelijk ontvangen en geholpen en al drie keer een leuk paar stevige schoentjes voor onze dochter gevonden.

Tessa Van Winkel

Altijd vriendelijk en ze heeft kennis van zaken. Schone schoenen voor een lekkere outlet prijs

Anke Rinkes

Mooie spulletjes voor de kindjes!!
Vriendelijke uitbating.

Benoit Habets

Hoe druk het ook moge wezen, Els en de andere jongedames in haar winkeltje meten altijd de voetjes en voelen ook steeds of de maat echt goed is. Ik doe er graag de afstand voor en combineer het met uitstapje voor de kindjes. Tot binnenkort!

Maaike De Ridder

Super vriendelijk, heel behulpzaam!

Kim Geyskens

Contactgegevens

Schoenhuis van Muis
Averbodesesteenweg 54a
2230 Herselt (Blauberg)

info@schoenhuisvanmuis.be

+32 499 999 379

BE 0817.811.849

Wegbeschrijving

 

Dit is slechts een greep uit het ruime aanbod aan merken.